Ilmalämpöpumppu perusasennuksella

alkaen 1550 €

Meiltä myös Scanofficen tai Toshiban joustava rahoitus!

Pyydä tarjous ›

Ilmalämpö­pumput

Tutustu ›

Vesi-ilmalämpö­pumput

Tutustu ›

Maalämpö­pumput

Tutustu ›

Aurinko­paneelit

Tutustu ›

Lämpöpumput Satakunnasta yli 30 vuoden kokemuksella

Ulver toteuttaa kylmätekniikkaan perustuvat lämmitys- ja jäähdytysratkaisut pitkällä kokemuksella kohteen koosta riippumatta. 

Kauttamme saat hankittua

Teemme myös huollot ja korjaukset kyseisiin laitteisiin. Käytämme laadukkaita tukkureita, joten meiltä saat vahvat takuut ja varman varaosien saatavuuden.

Meiltä saat myös Scanofficen tai Toshiban rahoituksen investoinnillesi.

Soittele, niin laitetaan lämmitysasiat kerralla kuntoon!


Tukesin kylmäalan pätevyysrekisterin jäsen | Scanofficen Energiapartneri ja Lämpöpumppu-Dealer | Suomen Kylmäliikkeiden liiton jäsen | Vastuu Groupin Luotettava Kumppani

Ota meihin yhteyttä ›

"Seisomme tekemistemme takana, nyt ja tulevaisuudessa"

Ulver on nakkilalainen, yli 30 vuotta kylmälaitteiden ja lämmitysjärjestelmien parissa "pelannut" perheyritys, jonka osaaminen juontaa juurensa itse asiassa 1950-luvulle: tuolloin Raimo Saustamo teki ensimmäiset kylmäasennuksensa.

Kylmätekniikka Ulver Oy:n Saustamo perusti vuonna 1991, ja vuonna 2006 ohjakset otti poika Jari. Nuorinta polvea yrityksessämme edustaa Jarin poika Lasse. Alun perin toimintamme painottui nimenomaan kylmälaitteisiin, mutta nykyään keskitymme luomaan lämpöä – ja myös viilennystä – kaikentyyppisten lämpöpumppujen asiantuntijana.

Meille tärkeintä on palvella mahdollisimman hyvin: Tutustumme kohteeseesi huolella, jotta voimme tarjota siihen sopivimman laitteen ja mitoituksen. Paikallisena toimijana meidät tunnetaan, ja seisomme tekemistemme takana, nyt ja tulevaisuudessa.

Ota meihin yhteyttä ›

Tutustu laitteisiin

Ulver on paikallinen, palveleva luottotekijä

"Oli mukavaa ja todella osavaa porukkaa! Kahden lämpöpumpun asennus kävi nopeasti ja työn jälki hyvää! Suosittelen 5/5!"

T. Heinola

Katso referenssejämme ›

Meiltä saat myös Scanofficen tai Toshiban joustavan rahoituksen investoinnillesi.

Soita WhatsApp Facebook