Uusituvan energian voimalla

maalämpöpumppu hyrisee säästöjä

Pyydä tarjous ›

Maalämpöä Poriin ja muualle Satakuntaan

Säästöä heti ensimmäisestä päivästä lähtien: Ulverilta maalämpöä Porin ja koko Satakunnan rakennuksiin! Asennamme maalämpöpumppuja ympärivuotisesti kohteesta riippumatta omakotitalosta taloyhtiöön ja liikehuoneistoon.

Maalämpöpumppu on pitkäikäinen ja energiatehokas lämmitysjärjestelmä, joka on omiaan erityisesti vesikiertoisilla lämmitysjärjestelmillä varustettuihin rakennuksiin.

Jos siirryt öljylämmityksestä maalämpöön, puramme vanhat laitteet asianmukaisesti pois. Ja jos pannuhuone tai muu tekninen tila kaipaa kasvojenkohotusta ennen uuden laitteiston asennusta, saat myös esimerkiksi maalaukset ja muut kunnostukset meidän kauttamme. 

Maalämpökaivon poraaminen vaatii toimenpideluvan, joten olethan yhteydessä kuntasi rakennusvalvontaan. Autamme tarvittaessa myös lupa-asioissa! 

Hyödynnä myös Scanofficen joustava rahoitus!

Paikallisena pitkän linjan toimijana tunnemme alueemme ja sen maaperän. Meidän asiakkaanamme taas tiedät, kuka lämpöpumppusi asentaa – ja kenen puoleen voit tarvittaessa aina jatkossakin kääntyä, jos kysyttävää ilmenee.

Ota meihin yhteyttä ›

Maalämpö nostaa kiinteistön arvoa ja laskee käyttökustannuksia

Muita lämpöpumppuja korkeammista asennuskustannuksista huolimatta maalämpö on järki-investointi, sillä se tuo huomattavaakin energiansäästöä pitkällä aikavälillä. 

  • Maalämpöpumppu hyödyntää maaperän tai vesistön sisältämää lämpöenergiaa eikä tuota suoria päästöjä. 
    • Ei riippuvuutta fossiilisista polttoaineista.
  • Tämän vuoksi ne ovat myös huomattavan energiatehokkaita, sillä toiminta perustuu lämmön siirtoon sen tuottamisen sijaan. 
  • Taloudellinen: tuotetun lämpöenergian hinta on noin kolmasosa sähkön hinnasta.
  • Kestävyytensä ja vähäisen huoltotarpeen ansiosta maalämpöpumppu on sijoitus pitkälle tulevaisuuteen. Käyttöikä on keskimäärin noin 20 vuotta. 
  • Nykylaitteet ovat hiljaisia. 
  • Maalämpöpumpun saa myös viilentävillä ominaisuuksilla. 
Ota yhteyttä ›

Tutustu laitteisiin

Ulver on paikallinen, palveleva luottotekijä

"Oli mukavaa ja todella osavaa porukkaa! Kahden lämpöpumpun asennus kävi nopeasti ja työn jälki hyvää! Suosittelen 5/5!"

T. Heinola

Katso referenssejämme ›

Meiltä saat myös Scanofficen joustavan rahoituksen investoinnillesi.

Soita WhatsApp Facebook